Nabídka ryb podrobné informace k naší nabídce
Naše podrobná nabídka

Losos atlantský
Aktuální cena: viz. eshop Objednat
Charakteristika: Celý chlazený losos kuchaný s hlavou. Jeho maso je zářivé oranžovo – červené, velice lahodné chuti. Ryba je snadná na porcování a obsahuje málo kostí. Možnost využití páteře a hlavy pro výrobu polévky.
Váha : 3-4 kg
Země původ: Norsko ( FAO 27 )
Vhodné způsoby přípravy: Grilování, pečení, uzení, syrový – asijské speciality

Losos atlantský filet
Aktuální cena: viz. eshop Objednat
Charakteristika: Chlazený filet s kůži z čerstvého lososa. Jeho maso je zářivé oranžovo – červené, velice lahodné chuti. Výhodou filetu je absence kosti a práce spojené s porcováním. Zákazník si bez jakékoliv práce vychutná požitek z dokonalé čerstvé ryby.
Váha : 1,2 – 1,7 kg (vakuově baleno)
Země původ: Norsko ( FAO 27 )
Vhodné způsoby přípravy: Grilování, pečení, uzení, syrový – asijské speciality

Pražma královská
Aktuální cena: viz. eshop Objednat
Charakteristika: Chlazená čerstvá nekuchaná ryba přímo od moře. Pražma má pevné bílé maso s malým obsahem kostí a tuku. Její výjimečnost podtrhuje perfektní stravitelnost a delikátní chuť.
Váha : 0,2 – 0,4 kg
Země původ: Chorvatsko ( FAO 37 )
Vhodné způsoby přípravy: Nejčastěji se využívá ke grilování a pečení. Vynikající variante je s citrónem, bylinkami, nebo hrubozrnnou hořčicí. Pražmu upravujeme v celku. Variant úpravy je nespočet a všechny si určitě zamilujete.

Mořský vlk
Aktuální cena: viz. eshop Objednat
Charakteristika: Chlazená čerstvá nekuchaná ryba přímo od moře. Vlk disponuje pevným bílým masem, na rozdíl od pražmy však obsahuje více kostí. I přes více kostí je chuť mořského vlka delikátní a obsah tuku minimální.
Váha : 0,2 – 0,4 kg
Země původ: Chorvatsko ( FAO 37 )
Vhodné způsoby přípravy: Úprava vlka je velice snadná a rychlá. Stejně jako pražmu ho upravujeme v celku převážně pomocí grilování a pečení. Nejlépe si vychutnáme mořského vlka v solné krustě.

Slávka jedlá
Aktuální cena: viz. eshop Objednat
Charakteristika: Pochází z Dánska a mají delikátní chuť. Velice známé jsou především z francouzské a belgické kuchyně. Obsahuji velice nízký počet kalorií a jsou bohaté na řadu látek jako jsou železo, mangan, draslík a zinek.
Váha : 1 kg / síťka
Země původ: Dánsko
Skladování: Skladujte v ledničce při teplotě kolem 5 °C po dobu maximálně 4 dnů od převzetí.
Vhodné způsoby přípravy: Velice oblíbený recept je po námořnicku s bílým vínem, nebo dušené s rajčaty a bylinkami. Slávky lze také grilovat a jejich úprava je velice rychlá.

Tuňák žlutoploutvý filet sashimi AA
Aktuální cena: viz. eshop Objednat
Charakteristika: Maso z tuňáků je libové, červené barvy a lehce připomínající hovězí. Tuňák je vhodný především pro přípravu sushi a steaku. Příprava by měla být velmi rychlá, aby se maso nevysušilo. Opravdovou delikatesou je tatarský biftek z čerstvého tuňáka
Váha : 0,8 – 2 Kg / vakuově baleno
Země původ: Sri Lanka – letecká přeprava
Vhodné způsoby přípravy: Tuňák se nejčastěji upravuje pomocí grilování, ale podává se také syrový. Jeho příprava by měla být velmi rychlá, aby se maso nevysušilo. Opravdovou delikatesou je tatarský biftek z čerstvého tuňáka.

Krevety vařené
Aktuální cena: viz. eshop Objednat
Charakteristika: Vařené a nevyloupané. Krevety obsahuji velké množství bílkovin, omega-3 kyselin, minerálů a stopových prvků. Neobsahuji téměř žádný tuk.
Váha : 500g/ krabička (počet na 1kg krevet : 21 – 30 ks)
Země původ: Ekvádor (FAO: 87)
Vhodné způsoby přípravy: Grilování, smažení. Často se používají do syrových salátu a rizota.